Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skör tråd av hopp

Jag brinner, hjälp mig !
Elden är smärtande och äter mig inifrån
Svart stoft rymmer från min näsa och mun
Jag är bara ett skal, helt tomt
Eller, nej, du är kvar
överlevde eldstormen
Det enda som plågar mig
allt annat är borta
allt annat är bränt
Min sista tråd till livet
En skör tråd av hopp
Det enda mina sinnen kan nudda




Fri vers av Redwine
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-09-22 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine