Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2. Vad du inte vill veta

 

det krälar på botten
det glupar och ålar
det gnager och råmar
det stinker
av pälsklädda fiskar som ruttnar
det gölar och slammar
av grönslemmig algväxt
det lockar och viskar
det sluddrar och bluddrar
bland stenar grenar och skrot
det är blint det är vitögt
du vill inte veta
du skall inte dyka

för det krälar på botten
det tar dig
och äter
dig ren
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 19:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Scary!! riktigt ordentligt och för att komma tillbaka på min kommentar till den förra så kan man säga att jag kom direkt till en annan dag....och detta ville jag inte veta!! men det är dagens sanning!!
2009-05-18

  Carola Zettergren
GULP!
2009-05-17

  Sturesdotter
din text väcker mina tankar på en släkting som under inspark fick dyka i ankdamm TRE gånger...
2009-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Det finns farliga djup i människans inre värld.
Värre än Marianergraven.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger