Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"a-e'-a'-ciss" - ur wikipedia ang Hardingfela-stämning - tillägnad farmor (oavsett.. riken. Hon bar på Rike-Dom; antar det var tung last.. tung last.. ) - angående farytalebreeds, konst och uttryck som påverkar :)


Julia; Trollstämning

 

 

tider satta

 

stämjärn

 

nig bug kuta runt

vi slapp de järn

glatta smidda för engångs

bruk

 

använda som

Kajsa Varg

 

skeva och endast överleva

 

ska de matta

 

 

i trollska tider

fregatta skotsk

föröver

 

förufattade stäv

 

blott rike

Värn och sträva vidare

 

 

Järn

Troll och molls mossa

 

du seglade in och ut

fast i last av jämmer

 

 

 

stämmer

rysk kyss

 

 

besatta

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 08:32



Bookmark and Share


  objekt3
Tycker om språket men förstår inte val av form!


Bliss!
~ Savannah
2009-05-19

  blaite
Älskar flytet..
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri