Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska eller hata

 

Älska mig

eller

hata mig.

Det är likgiltigheten jag är rädd för.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 19:08



Bookmark and Share


  aol
så sann så rak så bra
2009-07-20

  Dorian
"Det motsatta till kärlek är inte hat, men likgiltighet." Sören Kirkegard
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel