Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista hälsning

nu när ditt liv far mot sin sista bikt
vill jag vänligen skänka dig en dikt.
de sägs att du var rätt tom i bollen
och du fann dig väl i den rollen.
du har gjort livet till en scen
och har agerat rätt obscen
mot detta samhället
som gav dig upphället
du har inte tjänat henne väl
ty därför i denna dag ingen av dig tar förväl.
men om jag kände dig något så när
så vet jag varför allt detta här
din tomma boll var fullt av ideer
för att åskadliggöra de som vill ha oss
till sina lakejer.






Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP