Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökandet


Omöjligt söker jag i sinnet
det som av smärtan är frö
omöjligt söker jag i mitt hjärta
det som av smärta är kärlek
envis är jag i mitt sökande
förväxlar smärta förväxlar kärlek
så i den bittra sökandet
förlorar jag kärleken,
förlorar jag sanningen.





Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP