Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting fattas mig

 

rastlösheten travar runt
nöter spår i golvet
någonting fattas mig

de som en gång gav mig kärlek
finns nu på fotografier
de som tyckte om mig
och blev glada att se mig

de som jag tyckte så mycket om

var är de idag
tomrum

kallt drar det från alla tomma rum
i livet
så mycket som fattas mig

och rastlösheten travar runt
som en cirkushäst i manegen
 
kom hit och massera min nacke
fråga vad jag gjort idag
säg att du är glad att se mig
och berätta om din dag

det är vad som fattas mig
- ett du




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 22:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket väl fångat, en sådan där dag!
2009-05-18

  Eva Langrath VIP
Du fångar skickligt en av dessa ensamhetsdagar som infinner si lite nu och då och man undrar var livet tog vägen.
2009-05-18

  Caprice! VIP
Men snart ses vi, kära vän! Då ska vara "du" för varandra, prata om livet och bälga whisky! Låter väl bra? ;-)
Välfångad känsla av rastlöshet och tomhet. Kram!
2009-05-18

  Elaine.S VIP
"ett du" som blir ett jag att vara nära... som kan tränga bort ,rastlösheten som river och dyker djupt i dina ord, och det är så sant, det finns många tomma rum i livet, såna som saknar sitt ursprung och därför blir luddiga i sin betydelse och ju luddigare desto mer känns kylan..rastlöshet är ett elände!!
2009-05-18

  Sturesdotter
Springer inom diktjagets hem ...o är ett du för en stund.
Fint fångat
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger