Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som morgonen

Det dryper av morgon

kristallklara droppar som faller

ödmjukt ned utan att slå sönder något

smärtan av jorden som väntat

bedjat efter dessa droppar

källansliv

milda vatten släck min törst

känn mitt liv




Fri vers av flickan i spann
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Daggfriskt och vackert!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann