Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha! du har ingen aning om detta.


det du säger spelar mig just ingen roll





Jag ser
färger

när du talar;


kanske inte ens till mig
utan till någon annan,

Kanske



Eller när du hummar
eller när du

nynnar

Eller när du dansar

In i mina öron


De tar emot dig,
gärna!

Du får gärna bo där,




Så din röst kunde vara min vaggvisa
och min kampsång
och min sexlust

Ja, sexlust för fan
Den är vacker men den väcker
någonting samtidigt





något bultande




bultande
färger
som flyr din mun när du talar, fan jag älskar det!














Fri vers av orange haze
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 10:58



Bookmark and Share


  Skäl till själ
underbart! färger när personen talar får i gång mig!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze