Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  Pariserhjulets uppfinnare, George Ferris.




Ferris Wheel

 

när tanke och handling är ett
- vardagsflyt

men när det tar hela dagen
att besluta sig för ett glas vatten
(Lars von Trier)
gror gräset under fötterna

medan kreaturet dör av törst

jag vet
frågan är bara
vem sköter Pariserhjulet?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-19 12:19



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja verkligen - vem gör det? Fint och finurligt skrivet. Tack för läsningen! :)
2009-05-19

  Eva Langrath VIP
Finurlig undran
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger