Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För livet


Be..

Be på mina bara knän

lova mig lycka

Lyft mig med dina starka armar

Håll mig hårt

Lämna mig inte





Fri vers av flickan i spann
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 13:40



Bookmark and Share


  dunkar
Fint
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann