Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkesman


Den gamle spikade
Armarna var slut
Kroppen sliten
Hjärtat pumpade dåligt
Men han spikade en hel rad på
Brädfodringen

Jag vände mej om och försökte lyssna
När han bytte spik
Och kunde inte skönja ett enda byte
De var som en maskin matade på
”En yrkesman, i arbete”




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO