Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamle och pumpen


Den gamle har åldern inne
Att vara gammal
Men mer sjuk än vi visste
Mer sjuk än man kunde tro

På kvällen la han ett av sina dynamitpiller
Under läppen
För att slippa gå upp och ta ett
Han orkade inte alltid

På morgonen petade han ner det med tungan
Så kroppen och hjärtat fick den kraft de behövde
Så… började dagen i den gamles liv
De sista åren…




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2009-05-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO