Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kursiv text är ett citat från Stephen Sondheim's ballad.


Send in the clowns

 

clownen Jac hittade sin nisch
när han insåg att publiken skrattade
sig halvt fördärvade åt hans dödsskräck
han var komisk
och skräck bjuder livet i överflöd

"Quick, send in the clowns.
Don’t bother, they’re here."




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 14:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns ibland en väldigt osynlig gräns för när något blir smaklöst att skratta åt. Ofta har jag kommit på mig själv med att skratta när någon snubblar och ibland sätter man det skrattet i halsen...för det gick illa, ett skratt med bitter bismak...
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger