Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när småsaker flyger omkring i huvudet på mig på det sätt som faktiskt bara småsaker kan.


jag har nog lite tråkigt

vardagsdetaljer

stulna munkjackor avskavt nagellack

dagg under fötterna sand också

mamma en flaska sockerdricka



damråttorna virvlar runt vristerna jag står och väntar. på vad eller vem, det vet jag inte men det märker man väl.

undertiden räknar jag grässtrån




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen