Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltså, vad håller vi (jag) på med?


ser du

att vårat förhållande har snedtänt?

när fötterna plötsligt vill
dansa i blod



jag vill
se dig

undra,

vad fan jag håller på med



alltså, jag gör dig så förvirrad


du förnekar det, ja, för det är det du har lärt dig




men
jag får dig på knä

varje
gång

och du,


du ger mig tusen skäl!


omedvetet, förstås


i din sötma
du lever,
så bekymmerlöst -


att jag svärtar ner din vardag med en ovisshet
och kanske
grymhet


jag renade dig, sa du
när jag steg över tröskeln
men
min existens i din blev
ett mönster som
spårade ur


jag kommer såra dig

japp


















jag





är








trött



på tvåsamheten.




Fri vers av orange haze
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 21:04



Bookmark and Share


  David Calvert
time for some honesty maybe.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze