Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävas

Förfäran
Det sluter sig
Omfamnar mig nära
Och kväver mig till döds

En traditionell dans
Där man far fram
Alla bär en blomkrans
Men vi kvävs ändå till döds

Naturen återtar
Emot alla odds
Och lämnar inget kvar
För vi kommer att kvävas till döds

Vi lämnar över ansvar
Fastän vi ej borde det
Till de som inget har
Vilka sen kvävs till döds




Fri vers av Lelle Lind
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind