Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Svek
är ett hårt och förödande slag
som går som en chokvåg
genom hela kroppen

När man blir sviken
är det nästan
som om man kunde höra
hur förtroendet bryts
och känna hur smärtan
väller in över en

Bedrägeri skadar förmågan
att lita på andra
och även tilltron
på sitt eget omdömme

Jag blir arg på den
som ljög för mej
men även på mej själv
för att jag litade på den
som bedrog mej

"Så dum jag var"
-är en slutsats
som är mycket farlig
för självkänslan

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J