Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apropå kraft och kraft








släpp fram mig jag vill tala
låt mig få säga några ord bara.
kärnkraften är bara skit
som gagnar de som vill ha profit.
det är den högre kunnande
som vill ha oss fördummade
de tvingar oss att lita
på få med den rätta rekvisita
de får oss aldrig insatta
i dess funktion och fakta
vi tvingas oss på beroende
om inte skiten stoppas per omgående
frågan är hur mycket det skall kosta
för att låta skiten stå där och rosta.
för visst finns det andra alternativ
som inte spelar högt med våra liv
men kanske inte fullt så lukrativ
så den enda kraft som vi behöver
är den till kamp tills faran över.
.










Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP