Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödmjukhet


när livet tar dig upp till himmelska höjder
stanna upp, betänk medaljens baksida
och dess följder.
ödmjukt njut av den svävande tillvaron
förglöm dock ej din jordiska samvaro.
ty det är här du hämtar din kraft, din glädje,
din harmoni.
så låt ödmjukheten vara
din symfoni.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP