Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka skaffa fler för försök



Sjukvården söker personer för ”försök”
Men har svårt att få tag i såna
(djurförsök på människor)

Personer som ska prova nya mediciner
Och nya behandlingar drar sej för det
(märkligt?)

Kanske har medicin företagen
Och sjukvården
Skapat sin egen brist av kapital
”förtroende kapital”

(vem fan litar på forskare
och medicinföretag)

(med historisk perspektiv)




Fri vers av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO