Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Blomma


Om du var en blomma
Som växte ensam i en solig skog
Så skulle jag plocka dig

Jag skulle sätta dig i en vas på mitt nattduksbord
Vakna tillsammans med dig
Somna tillsammans med dig
Vara med dig när du slår ut, blommar
Gråta för dig när du dör
Men aldrig någonsin lämna dig

Men samtidigt
Så vill jag att du ska leva i all evighet
Ute i din soliga skog
Men om du skulle få stå där
Så skulle jag inte kunna vaka över dig
Och då skulle någon annan kunna plocka dig

Det får inte hända




Fri vers av -October-
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 11:39



Bookmark and Share


  amarcord
Jag är så med dig, jag förstår vad du vill säga. tack
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-