Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville jag vore

Jag ville jag vore
en påångare
en meningsslaktare
en ratatataaaare
en njuuutlirare
en släppapåare
en rågångare
en blindstyrare
en shazamare
en bamsockpoware
en smakapåare
en tittahärare
en tänkomare
en samvetare
en komintehärare
en varfördåare
en rimdansare
en rumvrängare
en leförfanare
en stannauppare
en shamanmanare
en menändåare
en förståndare
en tokvildare
en younameitare
en poet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 12:39



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men du...en sann poet, DET är du i alla fall!!!;-))
2009-11-26

  walborg
Mycket uppiggande!! Tack!
2009-05-23

    Maria Malm
Vad mycket man skulle vilja vara..och kanske är man ändå en gnutta av vart och ett..
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP