Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försäkrad?


Svenska myndigheter kan inte förstå
Att en kvinna som fått fel
P-stav insatt i sej så hon blev gravid
Inte fött ersättning av försäkringeen

De måste ha få erfarenheteter från försäkringar
Mej förvånar de inte ett dugg
Försäkringsbolagen är de värsta som finns...
Där finns ingen heder....




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO