Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ASSA EVOLÅS


ASSA:s fantastiska EVO lås
”För alla er som tappar nycklar ibland”

Ni dyrkar upp det på 10 sekunder...






(problemet är att alla andra kan göra det med)




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-21 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO