Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några tankar om hur vi föraktar

 de som inte passar in i vår mall




Horan

Vem är du som dömer
mig för det jag gör
då kanske du glömmer
att vi båda en dag dör

Vem är du som sladdrar
så illa om mitt liv
du håller på och pladdrar
när du inte ser mina motiv

Vem är du som säger
att du har rätt moral
men att jag ej rätten äger
att göra mina egna val

Vem är du som dömer
mig för det jag gör
när du dig i mig tömmer
och dig på mig våldför
 

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-20 15:06



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2011-04-07

    Bodil Sandberg
sådan är moralen..i denna jämmerdalen..sjunger björnafzelius i en av sina texter..- här finner jag lite samma tankegångar..och applåderar
2009-05-22

  Miss Mod
och hur lär vi oss att det "andra" säger inte behöver vara rätt, bra text.
2009-05-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Bra tänkt om hur vi beter oss mot varandra.
2009-05-20

  noname_realmind
Bra skrivet! Fördömande och klistrande av sina moraletiketter på andra är INTE en uppbygglig väg...
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER