Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande I


VI MÅSTE TYVÄRR MEDDELA
ATT DEN FÖRELÄSNINGEN OM
DROTTNINGEN OCH ROYALISMENS
SANNA BETEENDE OCH I
”SAMVÄLDET OCH NU”
HAR STÄLLTS IN

Föredragshållaren är stenad av
Engelska hemmafruar, uppviglade av
Ett antal engelska lorder..




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-05-21 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO