Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia

 

man måste inte
komma på grön kvist för att
vara blomstrande




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 19:37



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
god och rund.
2012-05-05

  Ingela Svenson VIP
Men sååå fint! Fru Magnolia trollros!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger