Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten bor i ett hus av sten.


i ett hus av grå granit bor Natten
urbergsväggar
urbergstak

mellan trädkolonner

Viltets Öga
återspeglar skyarna
när solen längesen gått ned

bläcksvart gömsle

Glimmer 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 22:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det är just detta glimmer...

Robert Glimmerman...Vilket artistnamn...
2009-05-24

  Michaela Dutius
Då förstår jag varför det känns som plötslig natt när man går förbi ett hus av grå granit.....
2009-05-21

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-05-21

  Eva Langrath VIP
Gott att du hittade platsen där natten bor såa tt den inte blir hemlös
2009-05-20

  Elaine.S VIP
Såklart måste natten bo någonstans under dagen!! och du har hittat platsen, och den vill man nog inte hitta dagtid!! Lite oroande känsla i dessa orden ...och jag tänker fukt som dryper längs väggarna, där mörkret råder....men någon har hittat dit...någon vild!! och den spejar!!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger