Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våga känna.. Senryu 21.5.2009


Följ dröm i hjärtat

 

Följ dröm i hjärtat,

skräms ej av intimitet;

 spirande kärlek




Bunden vers (Haiku) av Gisela Nordell
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-21 12:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Följ dröm i hjärtat



Skräms ej av intimitet



Spirande kärlek"
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-21

  issac.a.m
man måste våga,öppna sig och dela mening med livet.. till djupen av innerlig intimitet..
Vackert skrivet..
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Att våga känna är stort........förtjusande skrivet!
2009-05-21

  Eva Langrath VIP
Sköra sanna ord om att våga gå mot nytt
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell