Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 är minst 1, för mycket


Två kvinnor sökte lyckan i min famn
Ingen fick rätten till mitt namn
Fast de försökte

En av dom hade missat allt med romantik
Ingen av dom den andra lik

Men det stora felet i det hela
Är att inte kärleken kan dela
Sej
Eller att dela mej

Frågan att välja var mer
Än min sinne kunde kvälja
Och för egen del...

Var frågan för svår
Och för fel...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 15:55



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
svårt att välja?
bara ett hjärta av sann kärlek kan välja
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO