Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitnackad svärting


den sågs först av mannen därborta

det var han som kunde identifiera allt


det var en felflygning , spänningen höjdes

den skulle inte komma flygandes här över Landsort

den skulle kommit flygandes någonstans över Nordamerika



glädjen inom mannen var praktfull och synlig

den identifierade vi








Fri vers av näsan
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-21 22:28



Bookmark and Share


  calidris
...och mannen som först såg den har aldrig sett en ljusare svärta...och den lyser upp hans inre ännu. Skådarlycka fint fångad i flykten, men det där med artnamnet...
2011-11-24

  stenhur VIP
Skådare, skådad och skildrad med humor, respekt och knorr. Fint!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan