Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bara vara med dig en stund, mitt onormala barn.

Jag var på vårvandring
Glad och oaktsam
Råkade på dig och din klass
Ställde en fråga till din fröken
Och fick en smäll

Du förvägrades mig
Jag, din mamma,
…allt för att du är
Inte ett vanligt barn

Hade du varit ett normalt barn
Hade du sprungit till mig
…ingen hade förvägrat oss det

Du är en del av en institution som
“skolar utvecklingsstörda”

Jag är heligt förbannad
På mig själv som inte skrek av protest
På din fröken, som jag nu …hatar.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-21 22:30



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hemskt. Väcker vrede. Väl skrivet.
2009-06-07

  Cosmic Johanna
Fruktansvärt gripande , om regelverken som ger örfilar.
2009-05-22

  Suzy med punkterna
Så starkt, berör allt som är jag!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP