Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest rättvisa för oss...


EU och rättvisan


EU säger sej stå för frihandel
Och icke tullar

Fast mest för Europa

”Mest frihandel för Europa”


Och Frankrike vill att just Frankrike
Ska vara ”mest fritt”
Och Tyskland är för Tyskland
Storbritanien för, vilka tror ni


Alla vill ha den typen av rättvisa

”Mest rättvisa för oss”

”Mest frihandel för oss”




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO