Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han hade kallats det, länge tydligen..


Ungen å



Det kan skapas begrepp
Som inte alla är med på
Eller riktigt hajar

Så när 2 äldre bröder skulle gå ut
Så säger lillebror
”ta med ungen å”

”vanans makt”

"små grytor...."




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 229 gånger
Publicerad 2010-01-12 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO