Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draget

du spelar på flygeln
en enda gång
ser du upp
och ger mig
en gråblå pärla

du bränner som stulen
häxblandning i kroppen!


och jag har hållit den: blicken
slitit i långa linor
mot tiden
och hennes armada
i bland kurar jag ihop mot minnet

dagarna öppnas inte längre
de blåser upp
i draget av dig




Fri vers av Alfie M
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M