Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontaktbar?

 

okontaktbar
hur kan man någonsin veta
vad som försiggår?

kontakt etableras
på skiktade plan



formell kontakt:
goddag tjena tja´
hur är det
jo bara fint serrö
kontaktbar?

högaktningsfullt
på förekommen anledning

Eder luddfiltersamordnare
handäggare vid Verket Si & Sådär

psykiatriska klinken - god formell kontakt
- far åt helvete!



ögonkontakt
ordlösa samförstånd
kroppskontakt


var informell


om jag gör mig okontaktbar
eller om jag ligger i koma
kan du tala till mig

och kontakta mig
min hud ska svara dig
jag lovar!


 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som Eldkvarn sjöng om "Kärlekens Tunga"...

Detta med: "Hur är läget?" och "Ha det bra!" blir ritual och slentrian.
2009-05-24

  Carola Zettergren
Vid närmare eftertanke bokmärker jag denna viktiga text, för mig är budskapet i denna text självklart...Men tyvärr handlar det här om en kunskap som väldigt få människor besitter..att ha den kunskapen skulle förbaske vara ett krav ibland alla som arbetar med människor !!!!!!!!
2009-05-22

  Carola Zettergren
ATTANS BRA!!!...kontaktsvårigheter...är aldrig ensidiga!!!!
2009-05-22

  Elaine.S VIP
Läser och tänker till lite, hur livet och allt annat talar till en...kommer till slutet och det är grymt bra!!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger