Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland känns det som...

 

... som om Livet springer ifrån mig?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-22 13:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner det så nästan dagligen.
2009-05-24

  Teresia Ridell
Mm..känner detsamma ! Och ju mer man försöker fånga det..ju snabbare tycks det flykta:(
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger