Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"alla dessa man känt".....


Var blev ni av


Var blev ni av
Ljuva mänskor
I en förändelig värld

Er som man mötte
Nötte åsikter
Och flärd

Ni som gav mej så mycket
Och förhoppningsvis
Fick nåt igen

Vi som så mycket delat
Men vad hände sen…




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO