Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lukten av regn



Som om sommarn stannat upp, hämtat andan.
Kallfront, kall luft, kalla händer.
Grå himmel, grå tankar.
Nederbörd, regn, tårar.
Blöt asfalt, blöt kudde.
Lukten av regn.
Som om livet stannat upp, hämtat andan.




Fri vers av mollimo
Läst 584 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-22 13:40



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Otroligt fint och illustrativt!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mollimo