Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den...

Du säger att jag är ombytlig

Att jag är en annan

Och åter en annan

Ibland




Men kanske är jag,

alltsammans som du tycker,
en blandning av


salt, sött, surt och beskt...

Gilla läget


Ja om du vill känna mej alltså…
Jag är den jag är….

Vare sej du vill
eller inte...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO