Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han säger att ibland måste man acceptera att det blir en krasch

Han sa att jag lockar till mig en viss typ av människor.
Som är osäkra.
Har dåligt självförtroende.
Och dålig självkänsla.
Människor som är väldigt väldigt känsliga.
Kanske till och med sköra.
Som är rädda för att älska.
Och kanske ännu räddare för att älskas.
För att sedan lämnas.

Jag drar till mig den typen av människor.
Kanske för att de känner sig hemma hos mig.
Kanske inte.
Hur som helst så är det bara så det är.

Han sa också att jag får ta att saker och ting blir som det blir ibland.
Just på grund av alla dessa människor.
Som måste handskas med sådan försiktighet.
Det går nästan inte att undvika att det blir en krasch ibland.

Och han borde väl veta.
För han kallar sig min bäste vän.
Och är nog den som känner mig bäst i hela världen.
Som känner mig utan yta och skal.
Som vet att även jag behöver handskas med försiktighet.

Så jag drar alltså till mig en viss typ av människor.
För att jag är jag.
Och då får man vara beredd på att det ibland blir en krasch.
Men det är bara så det är helt enkelt.
Det är bara så det är.




Fri vers av Glittra G
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-15 13:44



Bookmark and Share


  berxper
Sådana människor (som du) brukar vara väldigt varma och fina!! Empatiska.
2009-06-15

  korpfjäder
som speglar rör vi oss
och ser våra ansikten
där de speglas i oss själva
utan möten
men djupare än så i varandra
innan spegelglaset krakelerar inför verkligheten...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G