Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta

Att förlåta är inte ett tecken på svaghet
utan en känslomässig styrka.

Att förlåta är inte detsamma
som att glömma.

Vi förlåter inte
den som gjort oss illa,
utan vi befriar oss från
skadorna som vi levt med,
de smärtsamma erfarenheter
på vår väg genom livet.

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J