Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar att det finns saker som är bättre än choklad





Kom,
ta min hand
smaka på min kärlek
rulla den i munnen
känn hur den smälter


Önska,
att det söta
aldrig tar slut
att det alltid finns där
tillsammans med begäret


Kom,
ta min hand
känn smaken
omfamna begäret
låt mig smälta och stilla
din nya omättbara hunger




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 23:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
FINNS det verkligen det som är bättre än choklad? Jag tvivlar...är passionerat förtjust i krispigt chokladgodis...*ler stort*...
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson