Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"frågan växer när svaren tystnar" - självantändning


diktjagande - sicken kick, sa pulpetprofet

 

 

det är jag det är du och det är vi det är ni

och det är
maskopi med personliga pronomen
säg den som menar det sagda med öga i öga istället

säg den som menar sitt därför
med varför emot sig i jämnhöjdens våg

säg det är du eller jag som är låg

 

och rena det glas som klingar av tomhet

när bålen tar eld av sig själv




Fri vers av Pot Pourri
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 02:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var ord som heter duga

Gillar överlag hela alstret

Skulle ta till mig detta med bravur !!
2009-05-23

    resilient
wow - det här var en metadiskussion om poesi som heter duga. Det bästa är att det dessutom är jäkligt snyggt.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri