Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grav eller grav


Gravtest

Eller

Grav test…

Det är den stora frågan

Om vara och försvara

Eller bara fara

Utan att försvara…




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO