Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smockan



livet har utdelat
mig en smocka
den golvade mig,
men inte knockad
har ändrat
min syn på livet
det fick mig att förstå
att ingenting är givet
och med sår
som ännu svider
försöker jag åter
hoppas på framtiden.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP