Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banking fucking

It is another
”Bloody” Sunday
coming


Jag minns de första
De där med att träffas
All tid för att träffas
Minst varannan helg

Att försöka skapa ”kvalitets tid”
Madrass på golvet
De var inte längre mitt hem
Sängen.. jag minns när jag köpte den

Jag jobbade svart för den
Den var svart
Med rött tyg
Och spegel på ”din sida”

Huset som jag byggde
De känns kanske mest
Än idag känns det när jag åker förbi
Troligen var de bankens alla år
Av ekonomisk våldtäkt som var den sista
Spiken

Gruppvåldtäkt... "17%"
och det är inte mer än drygt 15 år sedan
"gruppvåldtäkt av familj" i själslig bemärkelse
Fucking bank
3 olika namn på kort tid
men en och samma jävla gnidna målsättning...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-01-12 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO