Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag avundas tomheten

Ser
Inget jag ser
Hör
Inget jag hör
Läser böcker
Inget jag läst
Springer
Aldrig sprungit

Tomhet
Det jag inte känner

Anarki i mitt huvud

Avundas gör jag friden
Avundas gör jag ekots existens

Strävar efter absolut kunskap
absolut vetande

detta är min gåva
min dom
min skugga

mina tankar jag förföljer
misslyckad spion är vad jag är

STANNA
Ingen lyssnar
STANNA
Låt mig andas

Tomhet, bli min vän
Tomhet, jag vill bara vara

Ju mer jag strävar
Ju starkare du blir

Tomhet, min idyll




Fri vers av -Dandy
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy