Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utnyttja mig så som jag planerar att utnyttja dig


Det gör nästan ont, jag har svårt för att ta det där viktiga andetaget

förvirrad, ser på allt med nya ögon, fast ändå ser jag ingenting, jag ser ingen

märks mitt beteende, syns mitt nya jag , är jag blottad?

det spelar ingen roll

stolthet är något för dem som inte är sårbara

Jag öppnar nu dörren för sårbarheten och säger
"stig på, gör vad du vill, jag är din, nådig, förväntansfull över det du kan ge å ta

i många år har jag vänt dig ryggen, i många år har jag varit rädd

många möten jag missat, många samtal jag aldrig haft

i många år har jag vänt dig ryggen, i många år har jag varit rädd

utnyttja mig så som jag planerar att utnyttja dig

trött på att vara den andra som börjar, den som bara följer, och tar emot

ta mig sårbarheten, utnyttja mig så som jag planerar att utnyttja dig

i För många år har jag vänt dig ryggen, i För många år har jag varit rädd

nu är jag redo, nu vill jag göra rätt

vill känna alla känslor som går att känna

Välkommen

sorgen

Välkommen

Lyckan




Fri vers av -Dandy
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy